top of page

Salesmasters

"Az értékesítés mesterei"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Salesmasters szervezet első cége az American Salesmasters, kezdetben előadók fellépéseit szervezte. Az előadások témája: az értékesítők személyisége - motivációja, kommunikációja és munkamódszerei voltak.

 

A hirtelen fellángoló hatalmas igény miatt rájöttünk, hogy a technika segítségével elegendő a tapasztalatok helybe hozása – nem szükséges az előadókat mozgatni – és ezzel a feldolgozás hatékonysága is jelentősen javult.

 

Így dolgoztuk ki egyedülálló megoldásunkat, amelyben a legjobb saját - céges és egyéni - megoldások széleskörű megosztása, gyakorlati alkalmazása, illetve a rögzült szokások fejlesztése a fő cél; munkamódszert és támogatást is adunk – az adott szervezet testre szabott, egyéni fejlesztési programját alakítva ki ezzel.

 

A célcsoport az ügyfelekkel kapcsolatot tartó személyek – jellemzően, de nem kizárólag az értékesítők. Legkisebb partnerünknél a vezető egyedül használta az anyagainkat, a legnagyobbnál több tucat értékesítő és kijáró szervizes fejlődését segítettük elő. 1991 óta dolgozunk ezen a területen, több száz elégedett partnerrel működtünk már együtt.

A program részletes megismeréséhez és teszt kéréséhez klikkeljen ide.

Az előadások egyik fele személyiséggel, beállítottsággal kapcsolatos témákat dolgoz fel, mint az öntudatosabbá válás, célok helyes kitűzése és elérése, az idő értéke és eredményesebb kihasználása, vagy, hogy hogyan építhetünk ki üzleti partnerünkkel felelősségteljes, tartós kapcsolatot és ebben mennyire fontos a bizalom.

 

A másik része az eladási folyamatot áttekintve értékesítési, tárgyalási technikákat dolgoz fel, mint az empátia, beszélgetések eredményes lezárása vagy a vevőkeresés. Hogy hogyan tudjuk partnerünk érdeklődését, igényét felkelteni az iránt amit kínálunk, illetve, hogyan kezeljük a kifogásokat és zárjuk le a beszélgetést - eredményesen.

Legújabb fejlesztésünk, a „Tudasbolt.eu”-val együttműködésünk az egyéni feldolgozásra épít: www.tudasbolt.eu/shop/az-ertekesites-mesterei A Salesmasters magyarországi képviselete, a CPDI Ltd az eredeti, szervezeti feldolgozási munkamódszereket kínálja. A lehetőségek így:

  1. "Önképzés"​ - 6 előadás, a feldolgozást segítő kiegészítések,

  2. ​„Moderált” feldolgozás ​- 12 előadás, közösen feldolgozva

  3. Önálló, "Közösségi” használat – 12 előadásra épülő, saját fejlesztési program kialakítása.

A megoldás tesztelése: költség-, és kötelezettségmentes.

Ha saját fejlesztési programot szeretne összeállítani, illetve szeretne erről velünk beszélgetni, akkor

A legjobb, ha küld egy emailt, hiszen a hatékony és eredményes beszélgetés alapja a felkészülés - nekünk ehhez az alábbi információkra van szükségünk:

  1. A szervezet neve

  2. A székhely címe,

  3. Az adószám,

  4. Az Ön neve, beosztása és elérhetősége (mobil szám)

  5. Egy rövid áttekintés (1/2-1 oldal A/4) arról, hogy hány munkatársa áll kapcsolatban az ügyfeleivel és arról, hogy min szeretne változtatni a munkájukkal kapcsolatban?

A legjobb megoldás, ha küld egy e-mailt az istvan.subicz @ gmail.com email címre - megkeresésére rövidesen reagálunk.

A fenti adatokat természetesen a "Kapcsolat" oldal felhasználásával is eljuttathatja hozzánk.

​​

bottom of page