Pozíciók

 

Jelenleg az alábbi munkakörökbe keresünk munkatársakat:

Explorer - Kutató, felfedező

A „Kutató - adat előkészítő" munkája meghatározó a szervezet eredményessége szempontjából. Feladata a kiválasztott adatforrásokból az adatbázis feltöltése ellenőrzött, minősített ügyfél jelöltekkel.

 

Fogadja az ajánlásokat és önálló kutatást végez Internetes adatbázisokban, minősíti a lehetséges ügyfeleket és a kívánt adatokat eltárolja a cég adatbázisába - ezzel előkészítve az ügyfél megkeresését, az Ügyfélkapcsolati referensek munkáját.

Precíz munkája teszi lehetővé a referensek folyamatos, hatékony munkáját – az ügyfelekkel történő eredményes kapcsolat felvételt, kapcsolattartást.

 

Ez a munkakör az egyik legfontosabb, a cég eredményességét alapvetően befolyásoló feladat - önállóan, otthonról végezhető.

 

Ügyfélkapcsolati referens

Az „Ügyfélkapcsolati referens” (röviden: „ÜKR”) munkakör az ügyfelekkel történő kapcsolatfelvétel általános előkészítését szolgálja, illetve támogatja az értékesítő(k) munkáját – az ügyfelekkel történő kapcsolattartást.

 

Célja különféle forrásokból potenciális vásárlók gyűjtése, a kiválasztott cégek előminősítése (előzetes megfelelés vizsgálata), majd a cég(vezető) nyilatkoztatása, hogy érdekli-e a portfóliónk valamely megoldása, azaz meggyőződés arról, hogy érdemes-e az adott cég megkeresése.

 

Ez a munkakör az egyik legfontosabb, a cég eredményességét leginkább befolyásoló feladat,

 

Salesman - Értékesítő

A CPDI értékesítői munkakör sajátosságai:

 

A Presenter által bemutatott megoldás részleteinek , rögzítése, az esetleges kérdések megválaszolása, a kétségek eloszlatása, a teljesítés teljes körű véglegesítése, a megállapodás formális rögzítése - szerződéskötés.

A teljesítés/szállítás közvetlen előkészítése, ajánláskérés és az értékesítés folytatásának előkészítése.

A munkafolyamat tehát:
Kutatás
Kapcsolat felvétel
Bemutatás
Lezárás
Képviselet vezető

A „Képviselet vezetői” (röviden: „KPV”) munka nagyobb felelősséggel jár, hiszen saját aktivitása, eredményessége mellett irányítja, támogatja a munkatársai munkáját. Ennek fejében magasabb és más módon számított (a képviselet bevételének egy részéből gazdálkodik) díjazásban részesül. Munkájában a központ támogatja közreműködéssel, anyagokkal, adatokkal, információkkal. A munkakör célja az ügyfelekkel történő kapcsolatfelvétel és kapcsolattartás helyi sajátosságoknak megfelelő kialakítása és működtetése - a szervezet általános normáinak keretein belül, a "Best Practices", a legjobb tapasztalatok felhasználásával.

 

A képviselet vezető által irányított csoport aktivitása készíti elő az ügyfelekkel történő kapcsolatfelvételt, támogatja az értékesítő(k) munkáját és követi-biztosítja a szolgáltatások nyújtását– az ügyfelekkel történő kapcsolattartást.