top of page

Feltételek

 

Állás vs. munka.

Talán kezdjük azzal, hogy munkatársaink vállalatok döntéshozóival, vezetőivel, gyakran tulajdonosaival tárgyalnak. Nagyon nehéz ezt akkor, ha ők maguk fizetésből élő alkalmazottak. Ez az egyik legfontosabb oka annak, hogy az együttműködés közöttünk nem alkalmazotti, nem állás, hanem megbízó - megbízott egyenrangú együttműködése. Ez tartást ad, amire a munkában nagy szükség van.

 

Az "állás", a munka-viszony legfontsabb sajátossága, hogy a munkavállaló (jobb kifejezés, hogy állást vállaló, azaz (meg)álló (elképesztő, nem?)) lényegesen kevesebbet kap annál, amennyit a munkájával megtermel - abban a relációban ez természetes, helyénvaló. Az állam eldönti, hogy mennyi adó(ka)t von el, a TB, hogy mennyit ér az egészség (látszat)biztosítás, a munkaadó, hogy mennyi hasznot akar azért, hogy létrehozta és fenntartja a hátteret (a vállalkozást) és te barátocskám kapod, ami jut!

 

Ez, más oldalról, persze, egyfajta (látszat) biztonságérzetet nyújt, hiszen működik a cég! Ám kérdés, hogy átlátsz-e valóban minden tényezőt, továbbá, hogy ezért mi mindenhez kell igazodnod, mi mindent kell elfogadnod - eltűrnöd, továbbá, hogy a lelkesedéseddel, a kreativitásoddal, a beletett plusszal mit kezd a cég? Neked mennyi jut majd az ebből származó (plusz) eredményből?

 

Ne feledd, az állás kapcsán mindig igaz a képlet: fizess olyan keveset, hogy ne menjen el, dolgozz épp annyit, hogy ne küldjenek el! 

 

Különösen ez utóbbi gyakran igen látványos:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eszközök.

Ehhez a munkához kevés eszközre van szükség - mindössze egy számítógép (laptop), Internet és egy telefon elegendő.

 

Ezek az eszközök mindenkinek ma már rendelkezésre állnak - ám, ha valakinek nem, akkor eleve erősen kétséges, hogy lehet-e egyáltalán eredményes ebben a munkában. 

 

A munkavégzés közben felmerülő költségeket a CPDI állja, amennyiben ez ésszerű, azaz, ha egyáltalán van eredmény - lásd: "Díjazás"

 

A díjazási rendszert úgy építettük fel, hogy amennyiben van eredmény, úgy a felmerült költségek azonnal visszajárnak.

 

Képességek:

A munka elvégzéséhez nem szükségesek különleges képességek, amire szükséged lesz (tudás, háttér információk, stílus, szövegminták, kifogás kezelések, a használt eszközök ismerete) megkapod. Tőled nyitottságot, tanulási készséget várunk. Nyelvtudás, munkatapasztalat nem szükséges, pusztán előnyös.

 

Amennyiben aktív (felső vezetői) kapcsolataid vannak, azt jól fel tudod használni, fel tudja gyorsítani az indulást.

 

Beruházás:

Minden önálló kezdeményezés befektetéssel jár. Az alapötleten,

a kreativitáson, a befektetett munkán túl szinte kikerülhetetlen az anyagi (általában jelentős) beruházás. Erre itt nincs szükség.
 

Lehetőségek:

Az együttműködés módja lehetővé teszi, hogy:

  • otthonról, 

  • kötetlen munkaidőben,

  • saját ritmusban,

  • a támogatásunkat élvezve,

  • folyamatos és díjmentes képzés mellet,

annyi jövedelemre tégy szert, amennyit az elvégzett munkád eredménye 

alapján megérdemelsz. 

 

Vállalkozóként, vagy saját céget alapítva léphetsz majd tovább (ha szeretnél); majd, amikor:

  1. már megbizonyosodtál arról, hogy érted, átlátod, sőt

  2. kipróbáltad, hogy eredményesen tudod csinálni és

  3. pontosan tudod, hogy miért érdemes saját gazdálkodásra váltanod; mennyivel jut több úgy - Neked.

 

Felkészültség:

Ehhez a munkához nem szükségesek speciális ismeretek, nem szükséges különleges felkészültség.

 

Amire szükséged van - lehet, azt tőlünk, illetve partnereink képzésein (általában térítésmentesen) megkapod.

 

Ezzel kapcsolatosan legfeljebb a képzés helyszínére jutás költsége terhel.

 

Szükséges, hogy nyitott légy, hogy megismerd, vagy átismételd, amit az adott szakterületről tudnod kell, hogy a tudásod készség szintű, naprakész legyen.

 

Összefoglalva:

Több, mint 20 éve vállalkozóként, emberek tucatjainak munkát, megélhetést biztosítva, pontosan tudom, hogy ez mit jelent, különösen az induláskor - ezért állítottuk össze így a felkészítési-képzési-támogató rendszerünket, a díjazást és bónusz juttatásokat, hogy sikeres lehess.

 

Azért, hogy már csak Te legyél szükséges.

 

Ám ne tévedj! - nem elhagyható tényező, hogy Te kellesz!! És ebben a mondatban nem véletlenül az utolsó szó van kiemelve, hiszen az, hogy valóban Te kellesz-e, az majd elválik.

 

Erre a kérdésre idővel kapunk választ, akkor, ha "beleállsz", ha "odateszed magad", ha megteszed a szükséges erőfeszítéseket és eredményes leszel. Mi megtesszük a magunkét, most már Rajtad áll!

 

Sok sikert!

 

bottom of page