top of page

CPDI karrier információk

 

Örömmel üdvözöllek a CPDI-nél!

Alapelveink:

  • Mindenkinek tehetsége, képességei szerint. Az esélyt mindenki megérdemli; azt keressük, hogy ki, miben lehet a legeredményesebb. Az egyes pozíciók felsorolása most egyfajta lehetséges fejlődési sorrendet mutat be. A belépési pontot mindenki maga választja ki; az, hogy milyen területe(ke)n dolgozik majd, megállapodás kérdése - az elérhető eredmény pedig teljesítményfüggő.

  • Munkát kínálunk, nem állást. Ügyfeleink vállalkozók, mi és megbízottaink egyenrangúak vagyunk. Rangban, külsőségekben talán nem, de vállalkozókészségben és a felelősség vállalásában feltétlenül. Ez egy kulcsmomentum.

  • A vándormadarakat nem szeretjük, a reménytelen helyzeteket kerüljük - amikor szükséges inkább őszintén NEM-et mondunk - nem mindegy, hogy ki képviseli Intézetünket!

  • Mindenki a maga életéért felel, mi kifizetünk amennyit lehetséges, mindenki úgy gazdálkodik, amilyen tehetséges - meg tanítjuk is, persze.

  • A siker és a kudarc egyaránt közös - megadunk mindent, ami a sikeres munkához szükséges lehet - joggal várjuk el ugyanezt.

  • Mindenki biztonságra törekszik - Ti is és mi is, ezért, amennyiben bizonyítod, hogy számíthatunk Rád, úgy akár egy hónap elteltével áttérhetünk a fix alapot, illetve átalány költségtérítést is tartalmazó díjazási rendszerre.

Subicz István

CEO

Karrier = folyamatos fejlődés

Munkatársaink fejlődését úgy szakmai téren, mint az elérhető jövedelmekben növelésében folyamatosan szem előtt tarjuk, néhány példa:

  • "Vezető értékesítő" az, aki egy adott szakterületen kiemelkedő szaktudásával támogatja az értékesítőket, valamint az ügyfelek és a szolgáltató partner/szakértő közötti kapcsolattartást - a hatékony és eredményes munkát.

  • "Képviselet vezető" az, aki egy adott földrajzi területért felel úgy az értékesítők aktivitásáért/eredményeiért, mint az ügyfelekkel kapcsolattartásért, valamint a területén található szolgáltató partnerekkel/szakértőkkel való gördülékeny kapcsolattartásért.

  • Az egyik szakmai területen történt eredményes munkavégzés alapján új szakterületre felkészülés és munkavégzés - a meglévő (saját) ügyfélkör új termékkel/szolgáltatással ellátása, így új szerződések elérése a már kialakult bizalom alapján.

  • Szakértői feladatok ellátásába bekapcsolódás - megfelelő felkészültség alapján.

 

Ha a fentiekkel egyetértesz, nézd át a "Karrier" menü legördülő alpontjait. A jelentkezéshez linket minden oldalon találsz, ám ne feledd elküldeni fényképes önéletrajzodat is, anélkül a jelentkezéseddel érdemben nem tudunk foglalkozni.

 

Várunk szeretettel!

bottom of page