Kutató - Ajánló: Nagy mozgástér

 

Ez a munkakör az egyik legfontosabb, a cég eredményességét leginkább befolyásoló feladat, hiszen kellő mennyiségű, megfelelően előkészített tippanyag hatékony munkavégzést, a cég dinamikus fejlődését teszi lehetővé, míg ennek hiánya jelentős fékező tényező

Az Ajánló legfontosabb "valutája" minőségi és aktív - aktívvá tehető kapcsolatrendszere. Az üzleti életben (különösen manapság, Magyarországon) már nem is annyira a "hány embert (kiket?) ismersz", már inkább a "hány ember (kik?) ismer(nek) Téged a fő kérdés.

Sajnos ez nem pusztán gondolati-, vagy szójáték, egyre inkább a valóság ...

Tény, hogy - bár sem működésünkben, sem díjazási rendszerünkben, pláne kommunikációnkban - nem vagyunk MLM rendszer, a meglévő kapcsolatrendszerből elindulni, illetve abból "építkezni" jelentős helyzeti előny a karrier építése során, illetve az eredményesség (felfutása) szempontjából. Ezért üdvözöljük örömmel és becsüljük meg az ajánlóinkat, a kapott ajánlásokat!

A Kutató úgy dolgozik, hogy első lépésként kiválasztja az előszűrési kritériumoknak megfelelő, megkeresendő cégeket: Ez történhet a:

  • CPDI-től kapott céglistán szereplő cégekkel, vagy

  • Egy kiválasztott (terület - szakma orientált) célcsoportban, illetve módszerek szerinti kutatással, továbbá

  • az értékesítő(k)től, ajánlóktól kapott ajánlások, tippek feldolgozása által.

Ebben a pozícióban a fő cél az első, érdemi kapcsolatfelvétel előkészítése és a napi kapcsolattartás támogatása. Három, egymásra épülő lehetőség áll rendelkezésre:

  1. Előkészítés.  Saját forrásból, a kapott címlista alapján, illetve az ügyfél kutatási útmutatás szerint - potenciális partnereket (cégeket) keres Interneten, minősíti őket, tárolja a kívánt adataikat, majd átadja a céget kapcsolatfelvételre.

  2. Időpont egyeztetés megállapodik a vezetővel egy találkozásban - ezért természetesen külön díjazás illeti.

  3. Egyes szolgáltatások esetén a megrendelés Telesales folyamat eredménye. Ezen szolgáltatásokhoz kidolgozott módszerek alkalmasak arra, hogy pusztán a telefonbeszélgetés elvezethessen a megrendeléshez, illetve a megrendelési folyamat elindításához. Ebben a pozícióban, értelem szerint, ezért jár a legmagasabb díjazás - illetve így függ legkevésbé az elért jövedelem mások munkájától.

 

A munkát földrajzi szempontok nem korlátozzák, és a meglévő kapcsolatrendszer előnyt jelent - az időpont egyeztetés opcionális plusz feladat, a "Telesales" független munka, "azonnali" eredménnyel.